KUSMI TEA NAVUL ROOIBOS VANILLE BIO

 10,95

10 op voorraad

Uitgebreide info over de Kusmi Tea navul Rooibos Vanille bio:

Met de NAVUL ROOIBOS VANILLE bio van KUSMI TEA vul je gemakkelijk je blik bij als deze (bijna) leeg is. Deze 2 ingrediënten passen gewoon ontzettend goed bij elkaar, ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Rooibos is zoals je misschien eigenlijk geen lid van de thee familie maar word wel als zodanig beschouwd. Rooibos heeft een hele fijne rond maar toch uitgesproken smaak. In deze Rooibos Vanille melange wordt die ronde smaak extra versterkt door de natuurlijke aroma van vanille.

Waar kan je deze thee goed bij drinken? Rooibos combineert altijd goed bij zoete gerechtjes. En denk bij deze Rooibos Vanille dan aan een lekkere banketbakkers tompouce of vers gebakken zandkoekjes met dadels. Ben je niet zo van de zoete lekkernijen? Geen zorgen, ook zonder iets te eten is deze thee bijzonder lekker om de hele dag door gedronken te worden. De thee bevat namelijk ook geen cafeïne dus daar zal je geen last van krijgen.

Kusmi heeft een hele serie uitgebracht met diverse Rooibos bio thee soorten. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Kusmi Rooibos Almond bio? Een hele lekkere thee in dezelfde stijl als de Rooibos Vanille maar dan op smaak gebracht met natuurlijk amandelaroma.