KUSMI TEA NAVUL SWEET BREAK BIO

 10,95

10 op voorraad

Uitgebreide info over de navul Kusmi Tea Sweet Break bio:

De NAVUL SWEET BREAK bio thee van KUSMI TEA is een handige verpakking om je lege blik mee bij te vullen.

De Sweet Break bio is een kruidenthee voor alle koekjesmonsters en voor hen die graag genieten tijdens een bewust genomen pauze momentje.

De thee is gemaakt van hibiscus en gedroogde stukjes appel en op smaak gebracht met natuurlijk aroma van rode vruchten en koekjes! De hibiscus zorgt voor een geweldig mooie diep rode kleur en frisheid. De rode vruchten en aroma van koekjes zijn duidelijk te ruiken en te proeven.

Met de Sweet Break bio thee zorg je even voor een zoet snack momentje op ieder moment van de dag. De thee is namelijk cafeïne vrij dus neem zoveel als je wilt.

Sweet Break bio is geïnspireerd op Fika, een Scandinavische traditie. Je kan het eigenlijk een dagelijkse Zweedse koffiepauze noemen, of in dit geval een theepauze. De dagelijkse werkzaamheden worden echt onderbroken om een moment voor en met elkaar te creëren. Een Sweet Break! Gewoon een stapje terug doen om even tot rust te komen en genieten van de mensen om je heen. In Zweden zeggen ze zelfs dat de beste ideeën ontstaan tijden Fika.

De exacte ingrediënten van de navul Sweet Break bio thee zijn:

Appel, rozenbottel, vlierbloesem, hibiscus (10%), blauwe bessen, natuurlijk aroma (3%) en moringa.
Alle ingrediënten zijn van biologische oorsprong.