• Kusmi-tea-Lovely-Morning-bio-navul
  • Kusmi-Tea-Lovely-Morning-bio
  • lovelymorning_lifestyle-1
  • lovelymorning_lifestyle-2

KUSMI TEA NAVUL LOVELY MORNING BIO

 10,95

7 op voorraad

Uitgebreide info over de Kusmi Tea navul Lovely Morning bio:

De LOVELY MORNING BIO thee is een heerlijke ochtend thee uit het assortiment van KUSMI TEA in een handige NAVUL VERPAKKING. Zo vul jij je lege blik makkelijk en snel na. Vergeet de traditionele English Breakfast, de Lovely Morning bio thee is jouw kick-start in de ochtend, of je nu een early bird bent of een uitslaper.

Deze thee heeft een groene thee basis met andere ingrediënten als sinaasappel, citroen, grapefruit, guarana, natuurlijk aroma en goudsbloem. Het andere ster ingrediënt van de Lovely Morning bio thee is het kruid Maté. Dit kruid staat bekend in Zuid Amerika om zijn oppeppende eigenschappen en in India word het zelfs als medicijn tegen psychische vermoeidheid gebruikt. Dat komt ook door de cafeïne die dit kruid in een iets hogere mate bevat.

Alle ingrediënten van de Lovely Morning bio thee zijn overigens 100% biologisch.

De smaak die je het meeste zult proeven in de thee is citrus wat zorgt voor een frisse en verkwikkende start van je dag. Of wat denk je van een lekkere brunch? Bak er wat verse scones bij met lemon curd en clotted Cream en je hebt een fantastische smaak combinatie.

En is de dag bijna voorbij? Dan zet je een kop Kusmi Lovely Night Bio thee. De beste ochtend en avondroutine die je maar kunt bedenken!