Home / Verzendkosten

Verzendkosten

Omgeving gemeente de Ronde Venen & Stichtse Vecht:

Ben je woonachtig in de gemeente de Ronde Venen of Stichtse Vecht? Dan is er geen minimale orderwaarde. Zodra je de postcode van het afleveradres invoert worden de verzendkosten meteen verwijderd en wordt de bestelling kosteloos bij je thuisgebracht. Bestel je op werkdagen voor 15:00 uur? Dan komen we het dezelfde dag nog brengen, mits voorradig.

De bestelling kan ook worden opgehaald in onze winkel in Mijdrecht of Loenen aan de Vecht.

Pakket levering door heel Nederland:

Bestellingen boven € 50,00 verzenden wij gratis. Daaronder rekenen wij een bijdrage van  € 6,95 aan verzendkosten. Voor pakketten boven de 20 kilo
en groter dan L80 x B50 of H50 cm per pakket, gelden andere tarieven.

Pakket levering België en Duitsland:

Voor meer informatie neem contact op met Prinselijk Proeven. Voor verzending naar België rekenen wij € 7,50 en Duitsland € 9,95

Voor alle pakket leveringen:

Wij versturen onze bestellingen met DHL en PostNL.
Bestellingen die maandag t/m zaterdag voor 17:00 uur zijn geplaatst, worden nog diezelfde dag in behandeling genomen (behalve op nationale feestdagen). Alle bestellingen die na 17:00 uur zijn geplaatst worden de volgende werkdag in behandeling genomen.

De bestelling wordt verzonden zodra de betaling is goedgekeurd en het bezorg- en factuuradres zijn geverifieerd. Wij streven naar een “day after” delivery maar nemen contact op als dit onverhoopt niet lukt.

Zodra de bestelling is verzonden ontvang je per email een track & trace code waarmee je het pakket kan volgen.
Wil je een bestelling laten versturen buiten Nederland/België/Duitsland neem dan contact met ons op.